Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава промоције Агробуџета за Општине Колашин и Мојковац

Објављено: 15.02.2018. 23:06 Аутор: МПРР

Министарство пољопривреде и руралног развоја наставља са презентацијама Агробуџета за 2018. годину по општинама. У петак 16. фебруара, расположиве мјере подршке за 2018. годину биће представљене пољопривредним произвођачима са подручја Општина Колашина и Мојковца.


За Општину Колашин презентација ће се одржати у Центру за културу, са почетком у 10:00х. Презентација у Општини Мојковац одржаће се згради општине са почетком у 13:00х.


Овом приликом, представници Министарства пољопривреде и руралног развоја детаљније ће представити мјере Агробуџета и упознати заинтересоване произвођаче са условима за остваривање подршке и процедурама пријављивања. Посебна пажња биће посвећена новим мјерама и новинама у односу на претходну годину. Позивамо заинтересоване произвођаче да присуствују презентацијама, а представнике локалних медија да најаввљене догађаје испрате.


Посебна пажња биће посвећена новим мјерама и новинама у односу на претходну годину.


Позивамо заинтересоване произвођаче да присуствују презентацијима, а представнике локалних медија да најављење догађаје испрате.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?