Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив НВО за предлагање представника за члана Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма НВО у 2018. у области заштите добробити животиња

Објављено: 16.02.2018. 18:10 Аутор: МПРР

Јавни позив невладиним организацијама за предлагање представника/це за члана/цу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области заштите добробити животиња

 

На основу Јавног позива који је Министарство пољопривреде и руралног развоја објавило 01. фебруара 2018, за предлагање представника/це за члана/цу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области заштите добробити животиња, Министарство пољопривреде и руралног развоја обавјештава јавност да су невладине организације сљедеће особе предложиле за састав комисије:

  1. Бранко Живковић,

предложен од стране сљедећих организација:

-          НУ „Пријатељи животиња“, Подгорица

Усљед непотпуне документације, кандидатура за чланство у Комисији предложена од стране НУ „Пријатељи животиња“ није прихваћена. У складу са Законом о измјенама и допунама Закона о невладиним организацијама, за другог члана Комисије одређује се државни службеник из министарства.

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?