Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Припрема савјетодавних служби за реализацију предстојећег првог ИПАРД јавног позива

Објављено: 16.02.2018. 18:23 Аутор: МПРР

У сусрет објављивању Првог ИПАРД јавног позива за додјелу бесповратне подршке инвестицијама, представници Директората за рурални развој и Директората за ИПРАД плаћања Министарства пољопривреде и руралног развоја упознали су запослене у савјетодавним службама за биљну производњу и област сточарства са критеријумима и процедуром спровођења поменутог јавног позива.

Савјетодавне службе увијек морају располагати јасним и прецизним информацијама, јер они остварују први контакт са пољопривредним произвођачима, којима у потпуности мора бити јасан начин спровођења мјера и добијања подршке, како би и потенцијалним корисницима, са којима су свакодневно у контакту, прибижили могућности коришћења средстава подршке и помогли им у пријављивању на јавне позиве.

Презентација је организована у циљу што боље припремљености свих структура за успјешно спровођење Првог ИПАРД јавног позива за инвестиције у пољопривредна газдинства који ће бити објављен у наредном периоду.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?