Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра почиње Регионална конференција о превенцији и припремљености на шумске пожаре и о наученим лекцијама након пожарне сезоне 2017. године

Објављено: 21.02.2018. 21:47 Аутор: МУП
Директорат за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова у оквиру Иницијативе за припремљеност и превенцију катастрофа у југоисточној Европи (ДППИ СЕЕ) и у сарадњи са колегама из Државне управе за заштиту и спашавање Републике Хрватске организује регионалну конференцију о превенцији и припремљености на шумске пожаре и о наученим лекцијама након пожарне сезоне 2017. године.

Конференција ће се одржати у Подгорици, у хотелу ЦентреВилле, 22. и 23. фебруара 2018. године са почетком у 9.00 часова.

Поред представника из Црне Горе на конференцији ће учествовати и представници надлежних институција за заштиту и спашавање Републике Албаније, Републике Бугарске, Босне и Херцеговине, Републике Хрватске, Републике Македоније, Румуније, Републике Словеније, Републике Србије, Републике Италије и Европске комисије – Генералног директората за европску цивилну заштиту и активности хуманитарне помоћи (ДГ ЕЦХО).

Конфенцију ће отворити и обратити се учесницима 22. фебруара у 9.00 часова:
• Драган Пејановић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова,
• Мирсад Мулић, генерални директор Директората за ванредне ситуације МУП-а, и
• Драган Лозанчић, равнатељ Државне управе за заштиту и спашавање Републике Хрватске.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?