Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата/киња који/е су предложени/не за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области унапређења и јачања владавине права у Црној Гори у 2018. години

Објављено: 22.02.2018. 17:04 Аутор: Љ.Ј

         

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 07/12), Министарство правде објављује: 


Листу кандидата/киња

који/е су предложени/не за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области унапређења и јачања владавине права у Црној Гори у 2018. години.


За кандидата/књу за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области унапређења и јачања владавине права у Црној Гори у 2018. години, у складу са Јавним позивом Министарства правде, објављеним 8. фебруара 2018. године, предложен је следећи кандидат:

  1. Младен Шпањевић, извршни директор НВО “Европски омладински центар Црне Горе”, Бијело Поље, који је предложен од стране следећих НВО:

НВО “Европски омладински центар Црне Горе”, НВО “Демократски прогрес”, НВО “Адриатик”, НВО “Мултимедијални студио Бијело Поље”, НВО “Ђакомо Адриатик”, НВО “Звијезде”, НВО “Корак промјене”, НВО „Центар Сјевера” и НВО “Нови поредак”.

У складу са чланом 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 07/12), Министарство правде ће, у року од пет дана од дана објављивања ове Листе, донијети одлуку о избору кандидата.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?