Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за учечће у расправи о Нацрту Закона о јавним набавкама

Објављено: 27.02.2018. 19:42 Аутор: Ивона Михајловић - администратор
На основу чл. 9 и 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист Црне Горе“, број 12/12) Министарство финансија упућује:

ЈАВНИ ПОЗИВ

Заинтресованој јавности за учешће у расправи о Нацрту Закона о јавним набавкама.

Јавна расправа се спроводи достављањем предлога, сугестија и  коментара у писаном и електронском облику, сагласно члану 9 став 1 алинеја 2 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона, као  и организовањем округлих столова.

Округли столови биће организовани у:

* 9. марта 2018. године у Мојковцу,
* 14. марта 2018. године у Бару и
* 30. марта 2018. године у Подгорици.

Тачно вријеме и мјесто одржавања округлих столова биће накнадно објављено.

Јавна расправа траје 40 дана од дана објављивања јавног позива за учешће у расправи о Нацрту Закона о јавним набавкама на интернет страницама Управе за јавне набавке, Министарства финансија, Порталу е-Управе и у Дневном листу „Побједа“, односно до 10. априла 2018. године.

Приједлози, сугестије и коментари, могу се доставити Управи за јавне набавке и Министарству финансија, на адресе: Улица Јована Томашевића бр.2 и Улица Станка Драгојевића број 2, Подгорица, као и на е-маил адесе: 

* ујн@ујн.гов.ме
* мф@миф.гов.ме

Управа за јавне набавке и Министарство финансија ће сачинити Извјештај о јавној расправи, који ће објавити на интернет страници Управе за јавне набавке, Министарства финансија и е-Управе, у року од 10 дана од дана завршетка јавне расправе.

Овдје можете преузети Нацрт закона.доц
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?