Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра обиљежавање Дана заштите и спашавања

Објављено: 28.02.2018. 19:08 Аутор: МУП
Сјутра, 1. марта 2018. године, Министарство унутрашњих послова организује свечаност поводом обиљежавања Дана заштите и спашавања у Црној Гори и Међународног дана цивилну заштите.

Свечаност ће се одржати у објекту Службе заштите Главног града (Бул. Јосипа Броза 2), са почетком у 10:00 часова, а присутнима ће се обратити министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић и генерални директор Директората за ванредне ситуације, Мирсад Мулић.

Овим поводом у објекту Службе заштите главног града биће одржана и показна вјежба у којој ће, осим Авио-хеликоптерске јединице Директората за ванредне ситуације, учествовати Служба заштите Главног града Подгорица и Горска служба спашавања.

Међународни дан цивилне заштите има за циљ подизање свијести цјелокупне јавности о важности цивилне заштите, мјерама превенције и заштите у случају природних непогода и катастрофа, као и одавање почасти жртвама, напорима и достигнућима свих служби цивилне заштите.

Позивамо Вас да медијски испратите овај догађај.

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА 

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?