Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено КД одузимање возила; против осумњиченог поднијета кривична пријава – возило враћено власнику

Објављено: 01.03.2018. 18:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су јуче, предузимајући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, поднијели надлежном тужиоцу посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца против Н.Ј. (25) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело одузимање возила.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 28.02.2018. године, државном тужиоцу у ОДТ у Подгорици поднијели посебан извјештај против Н.Ј. због основане сумње да је починио кривично дјело одузимање возила на штету Н.М. Он је, како се сумња, починио ово кривично дјело на начин што је, у току ноћи 12/13.02.2018. године, дошао до паркинг простора у улици Адмирала Змајевића, на којем је оштећени Н.М. паркирао и закључао своје возило марке „ВW Голф ИИИ“ подгоричких регистарских ознака, и употребом подесног средства откључао возило, ставио га у погон и одвезао се у непознатом правцу.

Предузимајући оперативне мјере и радње полицијски службеници су идентификовали лице за које се сумња да је починило ово кривично дјело.

Отуђено возило је пронађено у близини породичне куће коју користи Н.Ј. у улици Валтазара Богишића.

Након извршеног увиђаја на лицу мјеста возило је враћено власнику.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?