Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава:Сајам женског предузетништва

Објављено: 01.03.2018. 20:51 Аутор: ПР служба

Удружење предузетница Црне Горе у сарадњи са Министарством за људска и мањинска права, Главним градом, Секретаријатом за рад, младе и социјално старање организује Сајам женског предузетништва у Подгорици, 2. и 3. марта 2018 године.

Свечано отварање сајма је сјутра, у петак 2. марта 2018. године у тржном центру Малл оф Монтенегро.

У оквиру сајма Женског предузетништва планирано је и предавање на тему "Маркетинг у доба друштвених мрежа" Владимира Вулића.

Сајам женског предузетништва представља традиционално окупљање и један је од најважнијих скупова у области женског предузетништва. Сајам окупља велики број предузећа из разних сектора : услуге и малопродаја, текстил и мода, умјетничко занатство, туризам, козметика, тргоивина, дистрибуција и др. власнице којих су жене.

Сајам ће сјутра у 10х, у приземљу тржног центра Малл оф Монтенегро, отворити Едита Даутовић, предсједница Удружења предузетница Црне Горе и Биљана Пејовић испред Министарства за људска и мањинска права.

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?