Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Јановић у понедјељак у Бијелом Пољу, договора реновирање школских сала

Објављено: 02.03.2018. 19:49 Аутор: Министарство спорта

 Министар спорта Никола Јановић боравиће у понедјељак, 05. 03 2018.  у радној посјети општини Бијело Поље,  гдје ће  са   предсједником мр Петром Смоловићем и сарадницима, разговарати о приједлозима за унапрједјивање постојеће или изградњи нове спортске инфраструктуре.

Имајући у виду да се Министарство спорта, од самог оснивања посветило афирмацији и развоју школског спорта, као једном од кључних приоритета,  министар Јановић, посјетиће и Основну школу “Марко Миљанов” гдје ће са директорицом Јасмином Калић, разговарати о финансијској подршци Министарства спорта у пројекту адаптације школске спортске сале, чија је реконструкција према оцјени бјелопољске Општине, најургентнија.  

Посјета Бијелом Пољу, биће прилика да министар Јановић и предсједник општине Смоловић, размотре могућност  отварања првог Омладинског центра за сјеверни регион Црне Горе, чије би сједиште било у Бијелом Пољу.

Министар спорта, предсједник општине Бијело Поље и директорица ОШ “Марко Миљанов” даће изјаве за медије у 12х у спортској сали ОШ “Марко Миљанов”, гдје ће након тога, присуствовати финалним утакмицама подгрупа у кошарци и одбојци, ученика шестог и седмог разреда ОШ “Душан Кораћ” , ОШ “Павле Жижић” из Бијелог Поља и ОШ “Ристан Павловић из Пљеваља. Ријеч је о новом систему тамичења које је иницирало Министарство спорта и у којем учествује 67 пријављених црногорских основних школа.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?