Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата НВО за члана/ицу радне групе за израду Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о националном јавном емитеру РТЦГ

Објављено: 03.03.2018. 01:22 Аутор: мку
На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство културе објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА/КИЊА НВО

који су предложени за члана/ицу Радне групе за израду Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о националном јавном емитеру Радио и Телевизија Црне Горе.

На основу јавног позива који је Министарство културе објавило 19.02.2018, за предлагање представника/це НВО за члана/ицу Радне групе за израду Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о националном јавном емитеру Радио и Телевизија Црне Горе, предложени/е су кандидати/киње:

1. Кристина Ћетковић од стране невладиних организација:
- Центар за демократију и људска права (ЦЕДЕМ)
- Младиинфо Монтенегро
- НВО “35 мм”
- НВО “САФРА”
- Лупа
- АДП-Зид
- ЛГБТИQ Социјални центар
- ЛГБТ Форум Прогрес
- НВО Млади Роми Херцег Нови
- Форум МНЕ
- НВО Прогресивни филм
- Иницијатива младих за људска права
- НВО Корачајте са нама
- НВО ИН4С
- Грађанска алијанса
Увидом у достављену документацију утврђено је да су потпуну документацију доставиле сљедеће невладине организације: Центар за демократију и људска права (ЦЕДЕМ), Младиинфо Монтенегро, НВО “35 мм”, НВО “САФРА”, АДП Зид, ЛГБТИQ Социјални центар, ЛГБТ Форум Прогрес, НВО Млади Роми Херцег Нови, Форум МНЕ, НВО Прогресивни филм, Иницијатива младих за људска права, НВО “Корачајте са нама”, НВО ИН4С, Грађанска алијанса.
Увидом у документацију утврђено је да невладина организација Лупа није доставила потпуну документацију у смислу члана 10 и 12 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација.

2. Горан Ђуровић од стране невладиних организација:
- Јувентас
- Невладина фондација Центар за истраживачко новинарство Црне Горе
- Бонум
- Центар за грађанско образовање (ЦГО)
- Центар за мониторинг и истраживање (ЦЕМИ)
- Центар за женска права
- НВО Активна зона
- Ул Инфо
- Институт Алтернатива
- Мониторов центар за медије и демократију
- Акција за људска права
- Центар за развој невладиних организација (ЦРНВО)
- Мултимедијал Монтенегро
Увидом у достављену документацију утврђено је да су потпуну документацију доставиле сљедеће невладине организације: Јувентас, Невладина фондација Центар за истраживачко новинарство Црне Горе, Бонум, Центар за грађанско образовање (ЦГО), Центар за мониторинг и истраживање (ЦЕМИ), Центар за женска права, НВО Активна зона, Ул Инфо, Институт Алтернатива, Мониторов центар за медије и демократију, Акција за људска права, Центар за развој невладиних организација (ЦРНВО), Мултимедијал Монтенегро.
Увидом у документацију утврђено је да невладина организација Мониторов центар за медије и демократију није доставила потпуну документацију у смислу члана 10 и 12 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација.

Министар културе ће, у року од пет дана од дана истека рока за објављивање листе кандидата/киња који су предложени за члана/ицу Радне групе за израду Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о националном јавном емитеру Радио и Телевизија Црне Горе, изабрати за чланство у Радној групи за израду Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о националном јавном емитеру Радио и Телевизија Црна Гора, кандидата/кињу за кога(коју је достављено највише предлога невладиних организација.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?