Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за достављање приједлога пројеката у оквиру грант шеме „Унапријеђење пословног окружења и конкурентности приватног сектора“ – ИПА 2014-2020

Објављено: 07.03.2018. 20:27 Аутор: Министарство економије
Позив за достављање приједлога пројеката у оквиру грант шеме „Унапријеђење пословног окружења и конкурентности приватног сектора“ која ће се имплементирати кроз Инструмент претприступне помоћи ИПА 2014-2020, је објављен 02. марта 2018, број објаве: ЕуропеАид/159-459/ДД/АЦТ/МЕ. Циљ пројекта је спровођење активности усмјерених ка унапријеђењу пословног окружења и конкурентности приватног сектора у Црној Гори, кроз јачање администравних капацитета и оперативног оквира за координацију, планирање и спровођење кроз усмјеравање подршке за иновације, истраживање и развој. Позив је намјењен за државне органе земаља чланица ЕУ и међународне организације. Конкурс за достављање приједлога пројеката отворен је до 08. маја 2018. године, до 14 часова по локалном времену. 

Сва додатна питања упућују се на е-амил адресу: цфцу@миф.гов.ме, 21 дан прије затварања позива. 

Комплетна тендерска документација је доступна на сљедећим линковима:


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?