Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив заинтересованим компанијама за учешће на изложбеном сајму (ЕXПО) у оквиру Дигиталног самита у Скопљу

Објављено: 19.03.2018. 20:18 Аутор: Министарство економије
Позив заинтересованим компанијама за учешће на изложбеном сајму (ЕXПО) у оквиру Дигиталног самита у Скопљу, који ће се одржати 18. и 19. априла 2018. године

Поштовани,

Владе шест земаља Западног Балкана (Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Косово, Македонија и Србија), укључене у Берлински процес, посвећено раде на убрзаном развоју регионалне сарадње и промовисању заједничких пројеката у областима од заједничког интереса, а нарочито у области информационо-комуникационих технологија (ИКТ), кроз стуб Дигитална интеграција.

Дигитална интеграција, развој дигиталних вјештина и информационе безбједности, ИКТ услуге, развој и повезивање ИКТ инфраструктуре на регионалном нивоу, неке су од области у којима се очекују брзи, мјерљиви и одрживи резултати.

У том циљу, у Скопљу ће се 18. и 19. априла 2018. године одржати Дигитални самит на којем ће учествовати представници влада региона, међународних и регионалних организација, европске администрације, као и представници компанија из региона и земаља које су укључене у Берлински процес.

У оквиру Дигиталног самита у Скопљу биће организовани састанци, округли столови, панел дискусије и изложбени сајам (ЕXПО), који ц́е бити отворен за јавност. Позив Г-дина Дамјана Манцхевског, Министра за информационо друштво и администрацију, за учешће на Дигиталном самиту, налази се у прилогу.

ЕXПО представља јединствену прилику компанијама у дигиталној индустрији да представе своје иновативне производе и услуге, али и да се повежу са потенцијалним партнерима, који ће узети учешће на самиту..

Детаљне информације о организацији, условима учешћа и начину пријављивања на ЕXПО, можете наћи на линку: хттп://дигиталсуммитwб6.цом/еxпо/.

Потребно је да заинтересоване компаније изврше онлине регистрацију најкасније до 21. марта 2018. године.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?