Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић наредна два дана у Словенији

Објављено: 14.03.2018. 18:09 Аутор: МУП
Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествоваће на министарској конференцији Брдо процеса и састанку Комитета министара Конвенције о полицијској сарадњи у Југоисточној Европи, као и на састанку Одбора Инцијативе за интегрисано управљање на подручју унутрашње безбједности, који се 15. и 16. марта 2018. године одржавају на Брду код Крања, у Словенији.

Тема овогодишње конференције Брдо процеса биће сарадња у области борбе против трговине људима. Министри ће, такође, разговарати и о унапређењу оперативне сарадње у области специјалних истражних метода. На маргинама конференције, министар Нухоџић састаће се са министарком унутрашњих послова Републике Словеније Весном Жнидар и министром унутрашњих послова Републике Хрватске Давором Божиновићем.


Оба дана биће послато саопштење за јавност и фотографије, а видео материјале ће бити могуће преузети преко сервера Службе за односе с јавношћу Владе Црне Горе.


МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА 

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?