Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: У напуштеном возилу пронађено око 90 килограма сканка

Објављено: 14.03.2018. 19:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу проив дроге су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, пронашли напуштено возило у којем се налазило око 90 килограма опојне дроге марихуна типа сканк. Предузимају се интензивне мјере и радње у циљу идентификације лица које је управљало овим возилом.

Наиме, службеници Одсјека су, 12.03.2018. године у вечерњим часовима, у насељу Стари Аеродром, пронашли напуштено пмв марке „Лада Нива“ пљеваљских регистарских ознака, у којем је примјећено, визуелним прегледом, да се налази више пвц џакова. Службеници полиције су након тога дислоцирали пронађено возило које је обезбијеђено на паркинг простору Центра безбједности Подгорица.

Полицијски службеници су, у координацији и по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, а сходно наредби судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, извршли претрес пронађеног путничког моторног возила. Приликом претреса полицијски службеници су пронашли четири већа пвц џака и једну већу путну торбу, а у којима се налазило укупно 101 паковање са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, типа сканк, укупне тежине од око 90 килограма.

Предузимају се мјере и радње у циљу идентификације лица које је управљало наведеним возилом као и утврђивања власништа предметног возила,

Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?