Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: Министар Пуришић у посјети Фонду рада и Агенцији за мирно рјешавање радних спорова

Објављено: 14.03.2018. 21:00 Аутор: мрсс
mrss
Министар рада и социјаланог старања Кемал Пуришић посјетио је данас, 14. марта 2018. године Фонд рада Црне Горе и Агенцију за мирно рјешавање радних спорова, гдје се састао са директорима ових институција, Кемалом Ђечевићем и Зденком Бурзан.

Овом приликом министар Пуришић је са директорима разговарао о питањима из дјелокруга и надлежности Фонда рада и Агенције, о успјешности минуле године, оствареним резултатима и будућим плановима.

Министар Пуришић оцијенио је веома значајним сусрет са директорима Ђечевић и Бурзан и искористио прилику да истакне добру досадашњу сарадњу са овим институцијама која се, између осталог, осликава и у вишемјесечном раду на изради новог Закона о Фонду рада, у којем су учествовали и остали социјални партнери, а гдје је постигнут висок степен сагласности међу свим члановима радне групе.

Такође, у плану је и доношење новог Закона о мирном рјешавању радних спорова, као и Правилника о поступку мирног рјешавања радног спора.

Директори су сагласни да је сарадња са Министарством рада и социјалног старања јако важна за будуће активности које су усмјерене на обављању задатих послова у складу са законом, посвећености у постизању највишег нивоа задовољства странака, уз пуни допринос запослених у овим институцијама.




ПР служба Министарства рада и социјалног старања

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?