Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Цетиње: Расвијетљена тешка крађа; против осумњиченог кривична пријава

Објављено: 16.03.2018. 15:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, расвијетлли кривично дјело тешка крађа и том приликом надлежном тужиоцу поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве, претходно поднијете против непознатог починиоца, против безбједносно интересантног лица.
Наиме, службеници ОБ Цетиње су, 16.03.2018. године, надлежном тужиоцу поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве против безбедносно интересантног лица М.Ж. (43) из Цетиња због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа на штету М.Р. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио почетком 2015. године, на начин што је провалио у породични стан М.Р. Он је том приликом, сумња се, отуђио умјетничке слике, ручно израђени сто и столоваче, за које се процјењује да су веће вриједности.
Полицијски службеници цу на основу вјештачења спроведених у Форензичком центру дошли до сумње да је ово кривично дјело починио М.Ж.
М.Ж. се тренутно налази у ЗИКС-у на издржавању затворске казне због почињених кривичних дјела из области имовинских деликата у ранијем пероду.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?