Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Рожаје: Поднијета кривична пријава против два лица због сумње да су починила КД навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

Објављено: 19.03.2018. 19:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против организованог криминала и корупције су у садејству са службеницима Одјељења безбједности Рожаје, у оквиру полицијске акције „Удар“, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Рожајама поднијели крвиичну пријаву против два лица због постојања основане сумње да су починила кривично дјело навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

Наиме, службеници Одсјека и ОБ Рожаје су надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву у редовном поступку против Е.Х. (42) и М.М. (25), оба из Рожаја, због постојања основане сумње да су починили крвично дјело навођење на овјеравање неистинитог садржаја. Они су, како се сумна, ово кривчно дјело починили на начин што су,16.09.2016.године око 14,30 часова, телефонским путем пријавили Дежурној служби ОБ Рожаје да је у селу Паучина дошло до саобраћајне незгоде у којој су ова лица учествовала као возачи. Он су том приликом, сумња се, полицијским службеницима који су сачинили записник о увиђају, приказали лажне чињенице, тиме што су у циљу наплате штете од осигуравајућег друштва, пријавили да су оштећења наводно настала у тој саобраћајној незгоди, на основу чега је сачињен записник о увиђају саобраћајне незгоде.

Полицијске активности у оквиру акције „Удар“ се и даље настављају.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?