Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Инфо-дан поводом објаве позива у оквиру ИПА грант шеме сјутра у ЕУ инфо центру

Објављено: 19.03.2018. 19:39 Аутор: м
Инфо-дан поводом објаве позива за достављање приједлога пројеката у оквиру грант шеме „Унапређење пословног окружења и конкурентности приватног сектора“, која ће се имплементирати кроз Инструмент претприступне помоћи ИПА 2014 – 2020, биће одржан сјутра у ЕУ инфо центру са почетком у 11 сати.
На инфо-дану, коју организују Министарство економије и Министарство финансија уз подршку ЕУ инфо центра, говориће генерални директор Директората за трансформацију и инвестиције у Министарству економије Радосав Бабић и генерални директор Директората за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи у Министарству финансија Бојан Пауновић.
Позив за достављање приједлога пројеката у оквиру грант уговора „Унапређење пословног окружења и конкурентности приватног сектора“ објављен је 02. марта, а биће отворен до 08. маја. Укупна вриједност пројекта је 1,6 милиона еура, а његовом реализацијом ће у будућем периоду бити пружена директна подршка државним органима надлежним за унапријеђење конкурентности привреде Црне Горе, као и приватном сектору, прије свега малим и средњим предузећима који су препознати као главни актери економског развоја.
Позив за достављање пројектних приједлога намјењен је земљама чланицама Европске уније, односно државним органима и институцијама ЕУ, као и међународним организацијама са дјеловањем у земљама чланицама ЕУ.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ
МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?