Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Котор: Прекршајне пријаве против четири лица, од којих су три малољетна, због почињених прекршаја из Закона о ЈРМ

Објављено: 19.03.2018. 20:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Котор су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности идентификовали лица која су у непосредној близини Тржног центра „Камелија” физички сукобила.

Наиме, Дежурној служби ОБ Котор је, 13.03.2018. године око 17,40 часова, анонимно пријављено да је од стране више непознатих лица, у непосредној близини ТЦ „Камелија“, дошло до нарушавања јавног реда и мира, на начин што се та лица физички сукобила.

Одмах по сазнању за наведени догађај, службеници ОБ Котор су изашли на лице мјеста, гдје нису затекли ниједно лице, док су на лице мјеста, гдје је дошло до нарушавања јавног реда и мира пронашли један „метални боксер“.

Детаљним предузимањем полицијских мјера и радњи, службеници полиције су дошли до сазнања о могућим учесницима предметног догађаја, и том приликом су брзим и ефикасним поступањем сва лица идентификовани.

Након идентификовања учесника догађаја, од стране службеника Станице криминалистичке полиције, инспектора за малољетничку деликвенцију и службеника Станице полиције ОБ Котор, узете су изјаве од свих лица и о догађају је обавијештен државни тужилац за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Котору, који се изјаснио да у овом догађају нема елемената бића кривичног дјела.

Службеници ОБ Котор су, против малољетних С.Р. (16), Л.Н. (17), А.В.(17) и пунољетног З.В. (18), 16.03.2018 године, поднијели прекршајне пријаве, због физичког напада извршеног на штету малољетних П.В (17) и Ћ.П (17), а Суду за прекршаје у Будви – Одјељењу у Котору, поднијели Захтјев за покретање прекршајног поступка, због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?