Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Отворене пријаве за 54. љетњу школу словачког језика и културе - САС 2018

Објављено: 19.03.2018. 20:35 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Студиа Ацадемица Словаца – центар за словачки као страни језик, при Филозофском факултету Универзитета Коменског у Братислави, расписао је конкурс за 54. љетњу школу словачког језика и културе – САС 2018.

54. љетња школа словачког језика и културе биће одржана у периоду од 5 – 25. августа 2018. године у Братислави. Конкурс је отворен за све студенте.

Попуњени пријавни формулар са потврдом о средњој оцјени (прегледом оцјена) потребно је доставити Министарству просвјете (поштом или лично) на сљедећу адресу:

За 54. љетњу школу словачког језика – САС 2018
Министарство просвјете
Вака Ђуровића бб
81000 Подгорица

Рок за подношење пријава Министарству просвјете је 1. мај 2018. године.

Избор једног кандидата за љетњу школу је у надлежности Министарства просвјете, које ће изабраном кандидату додијелити пријавни код. По добијању пријавног кода кандидат ће попунити онлине апликациону пријаву која је доступна на сљедећем сајту:
хттп://office.студyин.ск/сас

Уз онлине пријаву, доставља се и мотивационо писмо а као електронски прилог учесник прилаже своју фотографију и потписану сагласност са обрадом личних података.

Рок за онлине пријаву је отворен до 15. маја 2018. године.

За више информација о љетњој школи посјетите сајт: www.фпхил.униба.ск/сас 

Пријавни формулар САС 2018.доцx

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?