Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Рожаје: Расвијетљена тешка крађа; кривична пријава против четири лица, од којих су два малољетна

Објављено: 20.03.2018. 19:20 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Рожаје су, предузимајући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата расвијетлили кривично дјело тешка крађа и том приликом против четири лица, од којих су два малољетана, надлежном тужиоцу поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог починиоца због постојања основане сумње да су починила ово кривично дјело.

Наиме, службеници ОБ Рожаје су расвијетлили кривично дјело тешка крађа почињено на штету С.А. из Рожаја, и том приликом идентификовали лица за која се сумнња да су починила ово кривично дјело. Полицијски службеници су, 20.03.2018. године, надлежном тужиоцу поднијели посебан извјештај против М.Ш. (19), А.Н. (18), С.М. (17) и Н.Д. (14), сва лица из Рожаја, због постојања основане сумње да су починили ово кривично дјело. Они су, како се сумња, ово кривично дјело починили на начин што су се, 27.02.2018. године око 21,00 час, путничким моторним возилом марке „Мерцедес тип Ц220“ упутили у село Бишево и доласком до гатера који припада оштећеном А.С, из дрвеног објекта у непосредној близини, на којем су претходно поломили катанац, отуђили четири моторне тестере марке „Стхил“.

Полицијски службеници су криминалистичком обрадом дошли до сумње да су ова лица након доласка у Рожаје отуђене моторне тестере оставили код куће коју користи М.Ш. Двије моторне тестере, М.Ш. је, сумња се, продао по цијени од по 100 еура.

Све четири отуђене моторне тестере су пронађене и враћене власнику.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?