Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Пронађена и одузета пушка и муниција у илегалном посједу; против осумњиченог кривична пријава

Објављено: 20.03.2018. 19:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су, поступајући по пријави СОС Националне линије за жртве насиља у породици из Никшића, извршили претрес породичне куће и том приликом пронашли оружје и муницију. Поднијета кривична пријава у редовном поступку против једног лица због постојања основане сумње да је починило кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.
Наиме, службеници ЦБ Бар су, поступајући по пријави СОС Националне линије за жртве насиља у породици из Никшића која је ЦБ Бар обавијестила о анонимној пријаву насиља у породици у којој је изражена забринутост за живот и безбједност М.Ј. из Бара, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Бару извршили претрес породичне куће коју користи Ј.Ђ. (49). Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели ловачку пушку калибра 12мм и 15 комада муниције у илегалном посједу.
О догађају је обавијештен држвни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који је наложио да се против Ј.Ђ. поднесе кривична пријава у редовном постуку због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?