Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Херцег Нови: Дјеца из вртића учила од полицијских службеника основе безбједности саобраћаја – „Безбједно од куће до вртића“

Објављено: 22.03.2018. 19:55 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Херцег Нови одржали су данас едукативни час за дјецу предшколског узраста ради стицања основних знања из области безбједности саобраћаја.

Наиме, данас, 22.03.2018. године у временском периоду од 09,30 до 11,00 часова, полицијски службеници Центра безбједности Херцег Нови су у оквиру пројекта „Дани отворених врата“, на платоу испред ЦБ-а, као и у службеним просторијама ЦБ Херцег Нови, одржали едукативни час на тему „Безбједно од куће до вртића“.

Едукативни час је одржан дјеци која похађају ЈПУ „Наша радост“ Херцег Нови – Вртић Топла. Изведена је показна настава „Час о саобраћају“, којом приликом су службеници ЦБ Херцег Нови дјеци из вртића, на начин примјерен њиховом узрасту, одржали час о безбједном кретању у саобраћају и показали им средства за рад која користе службеници Центра безбједности Херцег Нови.

Предавању је присуствовало педесет седморо дјеце са четири васпитачице.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?