Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Наставак акције „Бока“: Претресом одузети муниција и марихуана; од безбједносно интересантног лица одузето возило

Објављено: 23.03.2018. 19:03 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Котор су, у наставку полицијске акције „Бока“, сходно активностима које су дефинисане од стране оперативног штаба, а на основу претходно прибављене наредбе судије за истрагу Оснвног суда у Котору, извршили претрес стана и других просторија које користи Д.П. (39).

Претресом је пронађено и одузето 50 комада муниције цал 6,35мм у илегалном посједује, као и мања количина марихуане.

На основу консултација обављених са надлежним државним тужиоцем, против Д.П. је тужиоцу поднијета кривична пријава због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Осим ове кривичне пријаве, против њега је поднијета и прекршајна пријава због почињеног прекршаја из Законом о спрјечавању злоупотребе дрога.

Такође, у склопу даљих активности које се предузимају против чланова организованих криминалних група, безбједносно интересантих лица и њима блиских лица, од безбједносно интересантног лица С.И. из Котора је, ради вршења одговарајућих провјера, привремено одузето путничко моторно возило марке „Мерцедес“.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?