Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: Одржан састанак представника Министарства рада и социјалног старања, Завода за социјалну и дјечију заштиту, стручних радника Центара за социјални рад и Дјечјег дома „Младост“ у Бијелој који су раде на пословима смјештаја корисника

Објављено: 23.03.2018. 15:21 Аутор: мрсс
Дана, 16.03.2018.године у просторијама ЈУ Дјечији дом „Младост”у Бијелој одржан је радни састанак представника Министарства рада и социјалног старања и представника Завода за социјалну и дјечију заштиту, стручних радника Центара за социјални рад и Дјечјег дома „Младост“ у Бијелој. Састанку су присуствовали: генерални директор Директората за социјалну и дјечју заштиту мр Горан Кушевија са сарадницима, директор Дјечјег дома „Младост“ Владимир Делић, директор Завода за социјалну и дјечју заштиту Драго Спаић и стручни радници Центара за социјални рад и Дјечјег дома „Младост“. 

На састанку је разговарано о текућим питањима у циљу унапређења квалитета стручног рада у пракси и превазилажења тешкоћа са којима се стручни радници сусрећу у раду. Организоване су двије конференције случаја на којима су разматрана најбоља рјешења у погледу даљег смјештаја одређених корисника, као и активности које се спроводе Планом осамостаљивања дјеце у Дјечјем дому. Посебан акценат је стављен на континуирано праћење и спровођење активности у односу на кориснике Дјечјег дома.


ПР служба Министарства рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?