Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто „Реформа правосуђа у Црној Гори – достигнућа, изазови и перспективе“

Објављено: 23.03.2018. 21:10 Аутор: Министарство правде

Министарство правде у сарадњи са Европском унијом и Савјетом Европе кроз „Хоризонтални програм за Западни Балкан и Турску“ у склопу пројекта „Одговорност у правосудном систему“ организује округли сто “Реформа правосуђа у Црној Гори – достигнућа, изазови и перспективе”.

Округли сто ће се одржати у понедјељак 26. марта 2018. године у хотелу Хилтон у Подгорици, са почетком у 9 часова.

Током округлог стола, биће представљен Акциони план за имплементацију Стратегије реформе правосуђа за период 2017-2018, што ће представљати основ за дискусију и сумирање досадашњих остварених резултата у процесу реформе правосуђа и за представљање очекивања за наредни период, у сусрет изради Стратегије реформе правосуђа 2019-2023.

Уводна излагања имаће: потпредсједник Владе и министар правде Зоран Пажин, амбасадор ЕУ и шеф Делегације ЕУ у Црној Гори Њ.Е. Аиво Орав, врховни државни тужилац и предсједник Тужилачког савјета Црне Горе Ивица Станковић, предсједник Судског савјета Црне Горе Младен Вукчевић, замјеница предсједнице Врховног суда Црне Горе Станка Вучинић и шефица Програмске канцеларије Савјета Европе у Подгорици Ангела Лонго.

Позивамо представнике медија да присуствују округлом столу.

Агенду за округли сто можете преузети овдје.


МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?