Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено разбојништво; против малољетника кривична пријава

Објављено: 26.03.2018. 18:20 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, расвијетлили кривично дјело разбојништво истог дана када је и почињено и том приликом поднијели кривичну пријаву у редовном поступку против малољетника.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 22.03.2108. године, државном тужиоцу за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Подгорици поднијели крвичну пријаву у редовном поступку против А.А. (14) из Рожаја, због постојана основане сумње да је починио кривично дјело разбојништво на штету С.Ж. Он је, како се сумња, 22.03.2018. године око 15,30 часова, у улици 27 Марта са леђа пришао оштећеној и ударио је рукама којом приликом јој је испао телефон из руке. Он је, како се сумња, уз пријетњу ножем узео телефон и удаљио се у непознатом правцу.

Полицијски службеници су, предузимајући оперативне мјере и радње, идентификовали лице за које се сумња да је починило ово кривично дјело.

А.А. је отуђени телефон предао полицијским службеницима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?