Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Рација у два угоститељска објекта; контролисано 19 безбједносно интересантних лица

Објављено: 26.03.2018. 18:20 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, у два угоститељска објекта спровели рацију и пронашли опојну дрогу марихуану. Такође, полицијски службеници су контролисали 19 безбједносно интересеантних лица.

Службеници ОБ Цетиње су у садејству са службеницима Интервентне јединице Центра безбједности Подгорица, 23/24.03.2018 године, извршили рацију у два угоститељска објекта на територији Цетиња, којом приликом су код Л.М. (30) из Цетиња пронашли пвц замотуљак са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 2,7 грама. Такође, у истом угоститељском објекту полицијски службеници су испод стола, пронашли још један замотуљак са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине од 0,5 грама.

Опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.
О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се након вјештачења изјаснити о квалификацији дјела.
Службеници ОБ Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности а са акцентом на контролу безбједносно интересантних лица на територији Општине Цетиње, контролисали 19 безбједносно интересантних лица и санкционисали пет.

Полицијски службеници су од П.М. (24) Б.Н. (22), оба из Цетиња, одузели двије гумене палице, док су од К.М. (21) из Цетиња одузели металну шипку дужине 60 цм.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?