Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство одбране расписало оглас за избор 10 кадета за образовање на иностраним војним академијама

Објављено: 27.03.2018. 18:30 Аутор: мод
Министарство одбране данас је, за потребе Војске Црне Горе расписало јавни оглас за избор 10 кадета и кадеткиња за образовање на војним академијама у Италији, Македонији и Хрватској, почев од студијске 2018/19. године.

Министарство одбране извршиће избор по једног кадета за Војну академију копнене војске у Модени, смјер Транспорт и материјали и за Поморску војну академију у Ливорну, смјер Официр палубе.

Три кадета биће уписана на Војну академију “Генерал Михаило Апостолски” у Скопљу, при чему ће се смјерови бирати по потреби службе, у четвртом семестру, а пет на Војну академију “Др Фрањо Туђман” у Загребу, двоје на смјер Војно инжињерство и троје на смјер Војно поморство у Сплиту.

Опште и посебне услове за јављање на оглас, као и остале детаље, заинтересована лица могу наћи на линку хттп://www.одбрана.гов.ме/библиотека/огласи и у данашњем броју дневног листа Побједа.

Оглас ће бити отворен 15 дана од дана објављивања.

Више информација можете добити путем телефона 020 483 482 и 020 483 554, радним данима од 8,00 до 14,00 сати.

Кандидати који се пријављују на јавни оглас, пријавну документацију шаљу на адресу - Министарство одбране, Директорат за људске ресурсе,Улица Јована Томашевића бр. 29, Подгорица, са назнаком „За јавни оглас за образовање на војним академијама“.

Оглас се налази у наставку: ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?