Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Службеници ОБ Колашин лишили слободе осумњиченог за тешко убиство, а који се потраживао по међународној потјерници НЦБ Интерпол Београд

Објављено: 28.03.2018. 15:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Колашин су данас, поступајући по оперативним информацијама, лишили слободе Н.Б. (44) који се потраживао по међународној потјерници НЦБ Интерпол Београд која је расписана ради обезбјеђења његовог присуства у кривичном поступку који се води против овог лица због сумње да је починило кривично дјело тешко убиство на штету З.П.

Наиме, службеници ОБ Колашин су, 27.03.2018. године, поступајући на основу оперативних информација, по међународној потјерници расписаној од стране НЦБ Интерпол Београд, пронашли и лишили слободе Н.Б. Он је, како се сумња, 15/16. август 2009. године, заједно са Г.Р. и још два лица чији идентитет није утврђен, лишио живота З.П. Они су, сумња се, ово кривично дјело починили на начин што су З.П. задали више удараца усљед којих је он преминуо.

Судије за истрагу је за Н.Б. одредио екстрадициони притвор.

Слиједи даља комуникација надлежних органа двије држве ради екстрадиције лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?