Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Контролисано седам безбједносно интересантних лица; пронађен спид

Објављено: 28.03.2018. 18:25 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, са акцентом на контроли безбједносно интересантних лица, контролисали седам безбједносно интересантних лица и том приликом пронашли и одузели опојну дрогу спид. Ради провјере одузето једно путничко моторно возило.

Службеници ОБ Цетиње су, 27.03.2018. године, контролисали седам безбједносно интересантних лица. Поступајући на основу оперативних сазнања, полицијски службеници су контролисали Р.С. (43), Ј.М. (30) и Р.М. (25), и у дворишту библиотеке „Дурђе Црнојевића“ пронашли одбачен замотуљак у којем се налазило још пет замотуљака са садржајем материје за коју се сумња да је синтентичка опојна дрога спид. Овај замтуљак је, како се сумња, одбацио Ј.М. (30).

Опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.
О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се након вјештачења изјаснити о калификацији дјела.
Службеници ОБ Цетиње су од безбједносно интересантног лица Р.С. ради провјера привремено одузели путничко моторно возило.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?