Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађено оружје, муниција и марихуана; једно лице лишено слободе

Објављено: 28.03.2018. 23:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су у садејству са службеницима Посебне јединице полиције, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, са акентом на појачану контролу безбједносно интересантних лица, пронашли и одузели пиштољ, муницију и марихуану.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица и ПЈП су, 28.03.2018. године око 00,05 часова, вршећи појачане контроле безбједносно интересантних лица, у Студентској улици, контролисали возило марке „Сеат“, којим је управљао Ј.В. (28), док се са њим у возилу налазио А.Д. (17). Прегледом малољетног А.Д. полицијски службеници су пронашли и одузели пиштољ марке „ЦЗ М-70“ са четири комада муниције, у илегалном посједу. Прегледом пртљажника овог возила пронађена је и одузета бејзбол палица.

О догађају је обавијештен државни тужилац за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се А.Д. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Исте ноћи, око 01,30 часова у Московској улици, вршећи даље активности контроле безбједносно интересантних лица, полицијски службеници су приликом прегледа Ђ.Р. (25) пронашли и одузели пвц паковање са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.

Лице и опојна дрога су предати службеницима Одсјека за борбу против дроге ради даљег поступања.

Против Ђ.Р. ће бити поднијета прекршајна пријава због почињеног прекршаја из Закона о спрјечавању злоупотребе дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?