Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Рожаје: Пронађен и одузет хероин; осумњичени лишен слободе

Објављено: 28.03.2018. 23:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге и Одјељења безбједности Рожаје су данас, поступајући по оператвним информацијама, извршили претрес и том приликом пронашли и одузели опојну дрогу хероин. Осумњичени је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Одсјека и ОБ Рожаје су, 28.03.2018. године, поступајући по усменој наредби судије за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу, извршили претрес куће на територији Општине Рожаје, коју користи И.В. (28) из Рожаја. Приликом претреса лица, полицијски службеници су пронашли и одузели један већи замотуљак у којем се налазило шест мањих замотуљака са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин, тежине од око 3,3 грама.

Сумња се да је пронађена опојна дрога била намјења тзв. уличној продаји опојне дроге на територији Општине Рожаје.

Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се И.В. лиши лсободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?