Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Истраживање ЦЕДЕМ-а: Министарство спорта и министар Никола Јановић, имају убједљиво највећу подршку грађана

Објављено: 29.03.2018. 21:17 Аутор: Министарство спорта

Подгорица, 29. март 2018. – Центар за демократију и људска права (ЦЕДЕМ), на данашњој конференцији за медије, објавио најновије резултате истраживања политичког јавног мњења Црне Горе, који  показују да Министарство спорта и ресорни министар Никола Јановић, имају убједљиво највећу подршку грађана.

 Министарство спорта и министра  Јановића, подржало је чак 58,3 одсто грађана, што је за десетак одсто више у односу на децембарско истраживање.

Према истраживању, које је спроведено од 20. до 28. марта ове године, сва министарства у Влади Црне Горе, биљеже значајан раст подршке.

 Подржано од стране НАТО'с Публиц Дипломацy Дивисион - Енгагементс Сецтион, истраживање обухвата ставове грађана о актуелним друштвено-политичким питањима, са посебним акцентом на предстојеће предсједничке изборе . У истраживању је учестововало 1004 испитаника, а резултате је представила директорица ЦЕДЕМ-а Милена Бешић. 


Истраживање  можете  преузети овдје

 
Министарство спорта захваљује грађанима на указаном повјерењу.


МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?