Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У експлозији смртно страдало једно лице; Нема повријеђених лица – полиција у координацији са тужилаштвом интензивно ради на расвјетљавању догађаја

Објављено: 30.03.2018. 03:50 Аутор: УП
Полицијски службеници интензивно раде на расвјетљавању експлозије у гаражи хотела „Премијер“ у Подгорици. Једна особа је смртно страдала. Та особа се налазила у блиндираном возилу које је експлодирало непосредно након уласка у гаражу. Нема других страдалих или повријеђених лица.

Наиме, ЦБ Подгорица је око 19,00 часова обавијештена да је дошло до експлозије у гаражи хотела „Премијер“ у Подгорици. Полицијски службеници су одмах упућени на лице мјеста.

Једно лице је смртно страдало. Полиција има сазнања о највјероватнијем идентитету тог лица и та се сазнања провјеравају. Смртно страдало лице налазило се у блиндираном возилу „БМW“ које је, на основу досадашњих сазнања, експлодирало непосредно по уласку у гаражу. У догађају није било других страдалих или повријеђених лица.

Лице мјеста је осигурано. На лице мјеста из превентивних разлога упућена је и Група за АТП Управе полиције чији су послови и задаци деактивирање импровизованих експлозивних направа, како би превентивно извршили детаљне прегледе ужег и ширег лица мјеста.

Извршени су први прелиминарни прегледи блиндираног возила. Први прелиминарни подаци указују на то да је до експлозије највјероватније дошло унутар возила, с обзиром на оштећења која се налазе у возилу. Тачан узрок експлозије ће свакако бити утврђен након вјештачења односно истрагом која се спроводи.

Полицијски службеници, у координацији са надлежним тужилаштвом, предузимају интензивне активности на утврђивању свих чињеница и потпуном расвјетљавању овог догађаја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?