Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Објављено: 01.04.2018. 19:23 Аутор: МУП
Уочи избора за Предсједника Црне Горе, који ће се одржати 15. априла 2018. године, Министарство унутрашњих послова оформило је „Цалл-центар“ са јединственим бројем 19820. Позивањем овог броја и саопштавањем личних података (име и презиме, датум рођења и име родитеља) или јединственог матичног броја, грађанин ће од оператера добити информацију о томе да ли је уписан у бирачки списак и на којем бирачком мјесту гласа.

Јединствени број 19820 бесплатан је и доступан за све кориснике мобилне и фиксне телефоније у Црној Гори.

„Цалл-центар“ МУП-а радиће сваког дана почев од данас, 01. априла текуће године, у термину од 7 до 19 часова, а у недјељу 15. априла, од 7 до 20 часова.


Напомена: Подручне јединице и Филијале за грађанска стања и личне исправе, у вријеме одржавања избора, односно у недјељу 15. априла 2018. године, радиће у периоду од 7 до 20 часова, гдје ће грађани моћи да подигну идентификациона документа, за чије издавање су захтјев поднијели у претходном периоду.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?