Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Полиција у координацији са тужилаштвом интензивно ради на расвјетјавању употребе ватреног оружја у којој су два лица смртно страдала

Објављено: 31.03.2018. 21:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица интензивно раде на расвјетљавању употребе ватреног оружја која се догодила данас око поднева у центру Подгорице а у којој су два лица смртно страдала.

Наиме, Дежурна служба ЦБ Подгорица је данас око 12,10 часова обавијештена да је на Тргу независности у Подгорици за сада непознато лице, на чијој се идентификацији интензивно ради, из ватреног оружја испалило хице у правцу М.Ш. и Р.Ј. од којих су ова два лица задобила повреде. Два повријеђена лица су транспортована у Клинички центар ради пружања љекарске помоћи гдје су и преминула.

На лицу мјеста се врши увиђај којим руководи државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Службеници ЦБ Подгорица, у координацији са тужилаштвом, предузимају интензивне активности на идентификовању лица које је починило ово кривично дјело и потпуном расвјетљавању догађаја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?