Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Честитка најмладјим ватерполистима: Ви сте понос нације и репрезентације

Објављено: 02.04.2018. 15:24 Аутор: Министарство спорта
Подгорица, 31. Март 2018. - Министар спорта Никола Јановић, честитао је побједу кадетској ватерполо репрезентацији Црне Горе, коју су наши ватерполисти (годиште 2003. и младји) , са стопроцентним учинком извојевали на престижном Ускршњем турниру “Пет нација”, који се одиграо у Напуљу, од 29. до 31. марта.

“Браво дјечаци! Био би то само још један у низу величанствених успјеха црногорске ватерполо репрезентације, да вам притом као нашим најмладјим ватерполистима, ово није био први наступ на неком медјународном такмичењу, на којем сте наступили под заставом Црне Горе и крунисали га са четири узастопне и убједљиве побједе над нашим вјечитим ривалима. Ви сте понос наше нације и репрезентације!” - закључио је Јановић, који је за уторак најавио пријем, за наше најмладје ватерполо шампионе.

Министар је побједу честитао и члановима кадетске репрезентације, стручном штабу и руководству Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?