Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Влада и привредници сјутра званично почињу реализацију заједничког програма - „Купујмо домаће“

Објављено: 02.04.2018. 16:38 Аутор: Министарство економије
Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, министарка економије Драгица Секулић и предсједник Привредне коморе Црне Горе Властимир Голубовић, у уторак, 03. априла, озваничиће почетак заједничког програма Владе и привредника - „Купујмо домаће“.

Почетак програма, који има за циљ промоцију домаћих производа, биће уприличен у винском подруму „Шипчаник“, са почетком у 10,00х

Након уводних говора потпредсједника Симовића, министарке Секулић и предсједника ПКЦГ Голубовића, присутнима ће се у име произвођача обратити предсједник Одбора удружења пољопривреде и прехрамбене индустрије у ПКЦГ Милутин Ђурановић.

Почетак програма „Купујмо домаће“ формално ће обиљежити потписивање споразума о сарадњи између институција које су партнери на пројекту – Министарства економије, Министарства пољопривреде и руралног развоја и Привредне коморе. 

Програм „Купујмо домаће“ има за циљ да, посебним обиљежавањем производа у објектима наведених трговачких ланаца побољша позицију и видљивост домаћих производа на црногорском тржишту, и побољша њихов пласман.

Позивамо представнике медија да присуствују овом догађају.

МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА
ПРИВРЕДНА КОМОРА ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?