Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЕдуцатионУСА мрежа и Амбасада САД у Подгорици организују Сајам америчких универзитета

Објављено: 02.04.2018. 16:54 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Савјетодавни центар ЕдуцатионУСА мреже у Подгорици, у сарадњи са Амбасадом Сједињених Америчких Држава у Подгорици, организује Сајам америчких универзитета у понедјељак, 16. априла, 17х-20х у хотелу Хилтон, Подгорица.

Сајам је намијењен средњошколцима који се интересују за основне студије, академске и спортске стипендије, као и студентима заинтересованим да наставе постдипломске студије у Сједињеним Државама. Представници 13 америчких универзитета подијелиће информације о програмима и дипломама које нуде, као и о могућностима студирања у Сједињеним Државама. Поред тога, представници Савјетодавног центра ЕдуцатионУСА мреже представиће услуге које Центар редовно нуди ученицима и студентима.

Регистрација посјетилаца за учешће на Сајму је бесплатна, али је обавезна. Заинтересовани се могу регистровати путем линка: хттпс://гоо.гл/формс/YРXз0СиБтГцДФеТп1.

Више информација о самом догађају налази се на сљедећој страници: хттпс://www.фацебоок.цом/евентс/295493104314674/.

Сајам је дио регионалне посјете представника америчких универзитета Југоисточној Европи у организацији ЕдуцатионУСА мреже у сарадњи са Стејт дипартментом.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?