Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Заједничко саопштење: Полицијски и царински службеници на ГП Дебели Бријег пронашли и одузели око 13 кг марихуане; два лица лишена слободе

Објављено: 02.04.2018. 17:25 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Херцег Нови и Управе царина – Царинске испоставе Дебели бријег, су на Граничном прелазу Дебели Бријег, контролом путничког моторног возила пронашли и одузели око 13 килограма марихуане. Два лица су лишена слободе због постојања основане сумње да су починила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, полицијски и царински службенци су, 01.04.2018. године, на граничном прелазу Дебели Бријег, на излазу из Црне Горе, контролисали путничко моторно возило марке „ВW Пассат“ никшићких регистарских ознака којим је управљао А.Р. (28), док се на сувозачевом мјесту налазио К.С. (34). Детаљном контролом возила, полицијски и царински службеници су у резервоару за гориво, употребом фиброскопа, пронашли и одузели 44 пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана укупне тежине око 13,3 килограма.

Лица, опојна дрога и возило су предати службеницима Одсјека за борбу против дроге на даље поступање. Ова два лица ће бити приведена надлежном тужиоцу због основане сумње да су починила ово кривично дјело.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?