Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Данас у 15,00х прес конференција поводом тешког убиства почињеног у центру Подгорице

Објављено: 03.04.2018. 19:40 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се данас, у уторак, 03. априла 2018. године, у 15,00 часова, у прес центру Владе Црне, на адреси Карађорђева бб у Подгорици, одржати прес конференција поводом тешког убиства које је почињено 31.03.2018. године у центру Подгорице на штету М.Ш. и Р.Ј.

На прес конференцији ће говорити министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић, в.д. директор Управе полиције Веско Дамјановић и помоћник директора Управе полиције за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић. Прес конференцији ће присуствовати и Главни специјални тужилац Миливоје Катнић, руководилац Вишег државног тужилаштва у Подгорици Весна Јовићевић и руководилац Специјалног полицијског одјељења Драган Радоњић.

Конференција за медије биће преношена уживо преко интернета на Yоутубе каналу Владе Црне Горе.

Линк за Yоутубе канал Владе Црне Горе:
хттп://www.yоутубе.цом/ц/ВладаЦрнеГореГОВМЕ

Линк за данашњу конференцију за медије:
хттпс://yоуту.бе/К1иК6нxи_Зц

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у зграду Владе коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938 до 14,30 часова.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?