Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Пронађена и одузета роба без потребне документације вриједности око 9.500 еура; против једног лица поднијета кривична пријава

Објављено: 03.04.2018. 22:47 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Пљевља су јуче, поступајући на основу оперативних сазнања, пронашли и одузели већу количину текстилне робе без потребне документације вриједности око 9.500 еура. Против осумњиченог лица поднијета је кривична пријава због постојања основане сумње да је починило кривично дјело недозвољена трговина.

Наиме, службеници ОГБ Пљевља су, 02.04.2018. године око 21,40 часова, предузимајући мјере и радње у надзору државне границе, а поступајући по оперативним сазнањима, у реону села Црљенице, на макадамском путу који повезује село Љељеница (Република Србије) и село Црљенице (Црна Гора) зауставили и контролисали путничко моторно возило марке „Ауди-Q7“ којим је управљала А.Р. (40) из Подгорице.

Граничном провјером утврђено да је А.Р. извшила незаконит прелазак државне границе из Републике Србије у Црну Гору, чиме је починила прекршај из Закона о граничној контроли.

Прегледом возила пронађена је већа количина текстилне робе без потребне документације процијењене вриједности око 9.500 еура.

Лице и одузета роба су предати службеницима Одсјека за сузбијење привредног криминалитета. О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се против А.Р. поднесе кривична пријава због постојања основане сумње да је починила кривично дјело недозвољена трговина.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?