Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Код безбједносно интересантних лица пронађени и одузети пиштољ и муниција

Објављено: 03.04.2018. 23:21 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље су данас, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, са акцентом на контролу безбједносно интересантних лица, пронашли и одузели пиштољ и муницију.

Наиме, службеници ЦБ Бијело Поље су, 03.04.2018. године око 16,00 часова, контролисали путничко моторно возило марке „ВW Голф В“, бјелопољских регистарских ознака, којим је управљало безбједносно интересантно лице Е.Т. (32), док се на сувозачевом мјесту налазило безбједносно интересантно лице А.Б. (36), оба из Бијелог Поља.

Прегледом возила полицијски службеници су пронашли и одузели пиштољ марке „Магнум Цолт 357“, Застава Крагујевац, без фабричког броја, са шест комада метака.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бијелом Пољу који ће се изјаснити о квалификацији кривичног дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?