Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Даниловград: Санкционисан возач који је управљао возилом брзином од 180 км/х

Објављено: 05.04.2018. 18:20 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Групе полиције за безбједност саобраћаја су јуче регистровали тешки саобраћајни прекршај. С тим у вези поднијета је прекршајна пријава против једног лица због почињеног прекршаја из Закона о безбједности саобраћаја на путевима.

Наиме, службеници Групе су, 04.04.2018. године око 13,30 часова, на магистралном путу Никшић – Даниловград, у мјесу Орја Лука, Општина Даниловград, зауставили возило марке „ВW Голф В“ никшићких регистарских ознака којим је управљао В.К. (54). Уређајем за евидентирање прекршаја у покрету снимљена је брзина од 180 км/х, гдје је ограничење 60 км/х. Против В.К. је поднијета прекршајна пријава из члана 318 Закона о безбједности саобраћаја на путевима, а од њега је на лицу мјеста привремено одузета возачка дозвола до окончања поступка.

Упућујемо апел свим учесницима у саобраћају, да поштују саобраћајне прописе, да се придржавају ограничења брзине кретања возила, те да не конзумирају алкохол уколико намјеравају управљати возилом, због тешких посљедица које узрокује овокво тешко кршење закона.

Такође, напомињемо да ће полиција наставити са појачаним активностима контролисања саобраћаја на путевима у наредном периоду, а посебно за вријеме Васкршњих празника, а све у циљу повећања степена безбједности свих учесника у друмском саобраћају.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?