Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Два полицијска службеника ван дужности, ненаоружани, у цивилу и са малољетним дјететом одмах по примјећивању да је извршено кривично дјело предузели одређене мјере и радње; њихово поступање се анализира

Објављено: 10.04.2018. 03:40 Аутор: УП
Поводом извјештавања ТВ Вијести у вечерашњем издању информативног програма, што је пренијето након тога вечерас и на порталу Вијести у тексту под насловом „Свједочили двоструком убиству: Зашто полицајци нијесу реаговали у тренутку пуцњаве?“, а поводом навода да се у близини мјеста извршења тешког убиства у Подгорици, почињеног на штету два лица, 31.03.2018. године, у локалу Форум у Подгорици, налазио полицијски службеник М.Б, те да том приликом није реаговао, обавјештавамо вас сљедеће:

На извјесној удаљености од мјеста извршења тешког убиства, 31.03.2018. године у локалу Форум у Подгорици, налазила су се два службеника Управе полиције, ван дужности, ненаоружани, у цивилу и са малољетним дјететом.

Чим су примијетили да је извршено кривично дјело, ови полицијски службеници су предузели одређене мјере и радње.

Поступање ова два полицијска службеника, као што се то и очекује у оваквим ситуацијама, је предмет анализе надлежних тијела МУП-а у смислу да ли су предузели све што су сходо закону могли и што се од њих као полицијских службеника очекивало.

Полицијски службеник М.Б. је, прије четири дана, 05.04.2018. године, смијењен са мјеста руководиоца организационе јединице којом је руководио.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?