Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Отварање Дома старих у Пљевљима

Објављено: 10.04.2018. 16:25 Аутор: мрсс
ЈУ Дом старих „Пљевља“ биће отворен у сриједу 11. априла 2018. године у 13:00 часова. Установа се налази у Ул. Душана Обрадовића бр. 20.

На церемонији отварања Дома за старе „Пљевља“, говориће потпредсједник Владе Црне Горе за економску политику и финансијски систем, Милутин Симовић, градоначелник Општине Пљевља Мирко Ђачић, шеф Сектора за сарадњу у Делегацији Европске уније, Херманн Спитз, регионални представник УНХЦР-а за југоисточну Еуропу Анне-Цхристине Ерикссон, представник амбасаде САД у Црној Гори и директорица Дома, Кенана Струјић.

Главни донатор овог пројекта је Европска унија, а значајан финансијски допринос пружили су Влада Сједињених Америчких Држава и владе Италије, Њемачке, Норвешке, Швајцарске, Данске, Турске. Програм је снажно подржан од стране Високог комесаријата Уједињених нација за избјеглице - УНХЦР и Организације за сигурност и сарадњу у Европи - ОЕБС.


ПР служба Министарства рада и социјалног старања 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?