Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Тиват: Пронађено и одузето око 470 грама марихуане; осумњичени лишен слободе

Објављено: 10.04.2018. 16:23 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су у садејству са службеницима Одјељења безбједности Тиват, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања уличне продаје опојних дрога, пронашли и одузели око 470 грама марихуане и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Одсјека и ОБ Тиват су, 06.04.2018. године, поступајући на основу претходно прибављене наредбе судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, извршили претрес стана и других просторија које користи Д.Б. (38) из Тивта. Приликом уласка полицијских службеника Д.Б. је кроз прозор од терасе одбацио двије веце пвц кесе на зелену поврсину испод прозора, у којима се налазила сува биљна материја тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 469,2 грама.

Пронађена и одузета опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Д.Б. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основана сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?