Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Улцињ: Кривична пријава против три лица због сумње да су починила КД запуштање и злостављање малољетног лица

Објављено: 11.04.2018. 20:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против организованог киминала и корупције су у садејству са службеницима Одјељења безбједности Улцињ, поднијели крвичну пријаву против три лица због постојања основане сумње да су починила кривично дјело запуштање и злостављање малољетног лица.

Наиме, службеници Одсјека и ОБ Улцињ су, 11.04.2018. године, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Улцињу поднијели кривичну пријаву против Д.Б. (36) из Подгорице, Б.И. (25) из Ђаковице са боравиштем у Подгорици и Г.И. (39) из Ђаковице, због постојања основане сумње да су починили кривично дјело запуштање и злостављање малољетног лица. Они су, како се сумња, ово кривично дјело починили на начин што су у периоду од почетка августа 2016. године до октобра 2016. године на територији Општине Улцињ вршили злоупотребу своје малољетне дјеце на начин што су их изводили у вечерњим часовима на улицу у близини раскрсница, семафора и других јавних мјеста ради просјачења и стицања имовинске користи.

Мјере и радње током обрађивања овог предмета предузимане су у сарадњи са службеницима Центра за социјални рад.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?